Generálkivitelezés

kivitelezesVállalkozásunk teljes körű építőipari generálkivitelezéssel is foglalkozik, amely mind a mélyépítési, mind a magasépítési feladatokban jártas. Csapatunkat, tapasztalt szakemberek alkotják, elsődleges célunk, hogy szolgáltatásaink minősége megrendelőink igényeinek maximálisan megfeleljen.

Generálkivitelezőként a tervezéstől a kulcsrakész átadásig, megszervezzük és koordináljuk az egyes munkafolyamatokat, folyamatosan ellenőrizzük az egyes munkafázisok végrehajtását, hogy a beruházás folyamata a kívánt minőségben lezáródjon.

Az általunk nyújtott teljes körű szolgáltatás során a beruházási folyamatok logisztikája, ütemezése gazdaságosabb, nyomon követése a megbízó számára is átláthatóbb, egyszerűbb.

Fontosnak tartjuk továbbá, hogy a minőségi projektek kivitelezése mellett partnereink igényeit is megfelelően kiszolgáljuk, hiszen ezek akár a megvalósulás alatt is változhatnak. Ennek biztosítása érdekében konzultációkat, minőségellenőrzéseket alkalmazunk.

Eddigi projektjeink során, partnereinkkel lépésről-lépésre együttműködve elértük, hogy a kiváló minőség biztosításával, a pontos és korrekt munkavégzéssel sikeres megvalósításokról tegyünk tanúbizonyságot.