Tervezés, geodéziai felmérések

tervezes

Egy beruházás meghatározó fázisa a körültekintő tervezés, hiszen a kész tervek alapján történik meg majd maga a kivitelezés, a tényleges megvalósulás.

A tervezés komplex szolgáltatás, a vázlattervtől az engedélyezési és a kivitelezési terven át a tervezői művezetésig, átadásig tart, ehhez átfogó szakmai ismeretekre és tapasztalatokra van szükség.

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb célunk, így amennyiben minket választanak, szakembereinkkel arra törekszünk, hogy magas színvonalú professzionális támogatást nyújtva, már akár a tervezés során levehessük megbízóink válláról a terheket.

Építész tervezőként jelen vagyunk az építési helyszínen, megismerkedünk a kivitelezés menetéveI és minőségével, ezáltal biztosítva azt, hogy a kivitelezés oly módon történik, mely megfelel az építészeti tervezés során készített építész tervek útmutatásainak.

A helyszíni szemlék alapján folyamatosan tájékoztatjuk az építtetőt a kivitelezés menetéről és minőségéről, ezáltal megóvva a Megbízónkat a hibás vagy hiányos kivitelezéstől.

Tervezőként részt veszünk a műszaki átadás-átvételi eljárásban, és nyilatkozunk arról, hogy a munkarész vagy a létesítmény az építészeti tervek szerint készült. Az építész tervező nyilatkozata a műszaki átadás-átvételi eljárásban a helyszíni szemléken nyert tájékozottságán, a műszaki ellenőr ajánlásán, a kivitelező által szolgáltatott adatok, valamint a hatóságilag vagy az építési szerződésben előírt vizsgálatok eredményén alapul, és annak megállapítására szorítkozik, hogy az elkészült létesítmény a tervező tájékozottsága, ismerete és meggyőződése szerint megfelel az építészeti tervezés során a terveiben foglaltaknak.

A zavartalan megvalósítás egyetlen záloga az alapos, hozzáértő tervezés, ehhez pedig a mi cégünk a legjobb a választás az Ön számára.